Menu

Over ons


HMI ITALIAANSE MOTOREN is de MOTO GUZZI / DUCATI / APRILIA SPECIALIST van de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel.

De sfeervolle boerderij aan de Dorpsstraat 280 Kiel-Windeweer, op de rand van de provincies Drenthe en Groningen, heeft een grote en bijzonder ingerichte showroom met c.a. 65 nieuwe en klassieke Italiaanse motoren van de bekende merken

MOTO GUZZI, DUCATI, MOTO MORINI, LAVERDA, APRILIA VOXAN etc

HMI is in 1991 uit passie ontstaan en is uitgegroeid tot een vertrouwd adres waar onderdelen en motoren kunnen worden geleverd tegen zeer concurerende prijzen.Ook heeft HMI een volledig uitgeruste werkplaats en een groot onderdelen magazijn. Wij hebben heel veel Italiaanse onderdelen op voorraad, daarnaast leveren wij onderdelen voor Voxan motoren. HMI heeft de gehele voorraad onderdelen van de Nederlandse- en Duitse VOXAN importeurs overgenomen.

Als OFFICIEEL MOTO GUZZI EN APRILLA SERVICE DEALER kunnen wij u uiteraard alle nieuwe MOTO GUZZI modellen leveren. Maar heeft u een andere nieuwe motor wens dan is het mogelijk bij ons andere merken nieuwe modellen te bestellen. Heeft u een klassieke Italiaanse motor dan ben je bij ons ook aan het juiste adres!